Mεσιτικό γραφείο CUBE & VOLTO

Η λέξεις CUBE & VOLTO στον τίτλο της επιχείρησής μας, αντιπροσωπεύουν την μοναδική αρχιτεκτονική της Σίφνου. Ήδη από την εποχή του αρχαίου Κυκλαδίτικου πολιτισμού (3200 π.Χ.) οι κάτοικοι των Κυκλάδων χρησιμοποιούσαν δύο βασικά αρχιτεκτονικά σχήματα στην κατασκευή των κτισμάτων τους: τον κύβο και το ‘βόλτο’ (την αψίδα – κάμαρα). Αυτά τα δυο σχήματα παρέχουν τη μοναδική αισθητική της Σίφνου η οποία δένει με το λαμπερό λευκό και το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Τα σπίτια γίνονται γλυπτά στο ήδη παραδεισένιο τοπίο του νησιού.

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε οι Καλύτεροι

Το CUBE & VOLTO μπορεί να είναι ένα καινούργιο μεσιτικό γραφείο στη Σίφνο, αλλά ιδρύθηκε από την έμπειρη μεσίτρια Καλλιόπη Λουκιανού-Καρούτα , η οποία ήταν ιδιοκτήτρια της REMAX house center απο το 2006 μέχρι το 2012, μετά σύμβουλος στην ίδια εταιρεία και βασικός συνεργάτης σε ένα απο τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της Θεσσαλονίκης το KAROUTAS PROPERTIES. Η Καλλιόπη κατάγεται και κατοικεί στη Σίφνο, έτσι κατέχει μια αυθεντική γνώση του νησιού και της κτηματομεσιτικής αγοράς.
Ο στόχος του CUBE & VOLTO είναι να καταξιωθεί στην κτηματομεσιτική αγορά της Σίφνου, προσφέροντας υπηρεσίες με γνώση, συνεχή υποστήριξη, ακολουθία, συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες του, πωλητές, επενδυτές-αγοραστές ή ενοικιαστές. Στόχος της εταιρείας είναι ο συνεχής εμπλουτισμός του χαρτοφυλακίου με διάφορα αξιόλογα ακίνητα και η σωστή διαχείρισή τους χάρη στις εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Μοναδική Προσέγγιση

Τα κτηματομεσιτικά δεν είναι μόνο μία σκέτη ανάρτηση στο διαδίκτυο για πώληση ακινήτων. Πρόκειται να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε το πιο ακριβό υλικό αγαθό που έχουμε ή που θα έχουμε στη κατοχή μας. Είναι μια δουλειά που απαιτεί συνεχή ακολουθία υπηρεσιών μέχρι το τέλος της πώλησης, μέχρι την ολοκλήρωση των συμβολαίων. Είναι σχέση γνώσης, εμπιστοσύνης, επικοινωνίας και διακριτικότητας. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, και δρούμε με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες και το συμφέρον τους – είτε πρόκειται για αυτόν που ενδιαφέρεται να πουλήσει το ακίνητό του, είτε για τον αγοραστή που θέλει να επενδύσει στην Σίφνο. Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν το νησί, και τους παρέχουμε σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση ώστε η επένδυση τους να αξίζει το κόπο. Σχεδιάζουμε, με την άδεια σας, μια στρατηγική προώθησης της πώλησης του ακινήτου σας στην Ελλάδα και στις καλύτερες αγορές του κόσμου. Επίσης, εάν χρειάζεστε τη βοήθεια μας, σας προσφέρουμε νομικές, κατασκευαστικές ή οικονομικές συμβουλές.

Στο CUBE & VOLTO χρησιμοποιούμε τα πιο προηγμένα λογισμικά, και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε σε βάθος στατιστική ανάλυση σχετικά με τις αναρτήσεις μας, συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού και των χαρακτηριστικών των ατόμων που δείχνουν ενδιαφέρον σε ένα ακίνητο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δουλέψουμε μαζί με τον πωλητή ή τον ιδιοκτήτη και να βοηθήσουμε στην εύρεση της βέλτιστης στρατηγικής προώθησης του ακινήτου. Οι ίδιες μέθοδοι μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε με αγοραστές και ενοικιαστές γρηγορότερα, και να παρέχουμε τα κατάλληλα ψηφιακά έγγραφα. Χρησιμοποιούμε το Google Earth σε όλες μας τις αναρτήσεις για να διευκολύνουμε την εύρεση ακινήτων.

Δουλεύουμε με έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες του μάρκετινγκ, και προσφέρουμε προσωποποιημένες στρατηγικές προώθησης. Έτσι αυξάνουμε τις πιθανότητες επιτυχούς ολοκλήρωσης συναλλαγών ακινήτων, όχι μόνο τοπικά και σε εθνικό επίπεδο, αλλά και διεθνώς. Για αυτό τον λόγο προσφέρουμε και τη δυνατότητα ανάρτησης και διαφήμισης σε διεθνούς-φήμης ιστότοπους εύρεσης ακίνητων, όπως το Right Move, το Find A Property, και το Prime Location. Ο σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία, την πληροφορική, και το ίντερνετ ώστε να κάνουμε την διαφορά και να βρούμε το κατάλληλο πελατειακό κοινό.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας – είτε αυτή αφορά τη πώληση ή την ενοικίαση του ακίνητου σας, είτε αν μας επισκέπτεστε στην προσπάθεια σας να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Στείλτε μας ένα μήνυμα τώρα. Αυτό το μήνυμα ίσως να είναι η αφετηρία για την πραγματοποίηση του ονείρου σας, και θα είμαστε υπερήφανοι να συνεργαστούμε μαζί σας!